Tuesday, May 8, 2012

CINTA itu memang buta ( Aku bukan perampas )

Betullah apa orang kata...
Perasaan cinta itu buta, entah sesiapa je yang boleh kita jatuh hati
Tu lah sebab wujudnya cinta terlarang, cinta tak direstui, cinta tak sedarjat

Okay, LA admit yang LA suka someone
dan... LA rasa dia masih dengan makwe dia
Walaupun dia claim diorang dah putus...
so... kalau betullah, LA cuba buang jauh-jauh perasaan ni
Tak baik ganggu hubungan orang kan?

Dear awak, 

Saya seronok sangat keluar dengan awak haritu. Thanks sebab bawa saya jalan-jalan keliling Skudai. Fun sangat. Saya hargai sebab awak sanggup luangkan masa dengan saya walaupun saya rasa macam tak sepadan je kita jalan sama-sama, kan? Awak tinggi saya pendek. Awak cerah saya gelap. Awak kurus saya berisi. Awak kacak saya biasa je. Banyak sangat perbezaannya. Maaflah yea kalau awak rasa malu keluar dengan saya. 

Thanks awk sebab belanja makan, dahlah saya kekok, saya tak pernah makan kat situ. Saya tak tahu nak makan apa, saya main order je, pastu awak dah habis makan , awak kena tunggu saya pula. Kesian awak. Kelakar sangat masa kat dalam wayang kan? Dah lah tak ramai orang, kita bising, gelak, buat macam wayang sendiri. Awak lagi laa, angkat kaki atas kerusi... haha. Lepas tu bila saya tidur awak kacau. Ada ke patut? Awak, tamaw perasan captain skudai sangat lah yea.


Harap sangat saya dapat buang perasaan ni secepat mungkin
Seumur hidup saya, tak pernah saya jadi perampas 
So...tak nak lah pecah rekod kali ini

Awak, awak... main jauh-jauh
Jangan duduk dalam hati saya kalau awak dah ada dia taw
Tak baik untuk kesihatan ...hehe LA dah mula merepek dah ni

Awak jaga dia baik-baik taw!
Dia cantik, comel, saya suka tengok dia
Kalau awak tak jaga dia saya babab awak sampai satu johor dengar!



1 comment:

"✿leeaFUyaa✿ " said...

wah2, comel je LA.hee, insyaallah, akan datang cinta yg sejati ta lama lg, sbr sat na ^^