Thursday, December 4, 2008

BuBBLeGuMMeRS !!!

Bubblegummers ni panggilan yang aku beri kepada insan-insan yang aku rasa istimewa pada aku { selain family } . Yelah ... bubblegummers ni datang daripada perkataan bubblegum ( gula getah ) . Bubblegum kan suka je melekat-lekat tak kira kat mana . Kiranya , insan-insan yang diberi gelaran Bubblegummers oleh aku ni ... melekat terus kat hati aku !!! Ngee ~
+Najaa+
.
Aku sayang kw laah najaa ... syg smpai mati !! Kamoo baik banget shame aku . Thanks pernah jadik rummet aku yang caring amat . Kw laah doktor chenta aku ... ahhahha . Pasal cintan-centun ke suka-suki ke smua aku tnya kw . Kan ??? Kalau kw x approve aku x nak ar ... ehehe . Mekaseh byk2 suda kejut aku pagi2 . Kamoo mmg suke buli aku eh ??? Ahha susah aku nak mandi ... sedar2 towel aku ilang . Semuanya kw yg buat . 2nd last day kat maktab arituh ... habis gegar pintu toilet aku . Ahha pastuh malam tu kita kena marah sebab buat kecoh dalam toilet , kita kene sound . Hahaha ... kw laah ni , tolak lagi pintu toilet aku . Kaco projek aku je . Hahaha ...Mama aku pown suke aku kawan dengan kw . Kalo kita gado2 , mak aku slalu cakap " beselaar , mana ada kawan yang x gado2 ... Najaa tu sayang kat awak ." Sayang ke ??? Ahha ...Cis kena backup eh !!! Sumpah aku sayang kw laah !!!
+ Capiq +
Photobucket
Shafiq kuh !! Ahha .... kamoo baik sangat laah syg . Kamoo kaunsellor yang amat bagus lagi berkesan . Jujur ni aku ckp ! Kita rapat sgt ....kan? Lagi rapat dari kapel ... ahhaha . Kite tak pernah gado kan ... ooops pernah . Satu kali sahaja , tyme aku ******** kw marah amat sampai 4 hari kw tak nak tegur aku . Huhuhuhu penat aku cuba nak pujuk tapi memang susah . Sori capiq !!! Janji tak buat lagi ... swear deh !!! Thanks amat suda selalu bagi nasihat sama aku walau kaadang-kadang aku ambil tak kesah je . Terus-terus laah menasihati aku yang nakal ini . Kw laah tempat aku mencurahkan masalah , rahsie , cerita ... macam2 lagi . Walaupun ikut tarikh lahir kw lagi muda , tapi aku anggap kw macam abg aku .
+ Arm +
Image Hosting by Picoodle.com
Ini CJ7 !!! Kami rapat amat-amat-amat-amat-amat !!! Mula-mula kenal kw , aku ta rapat pun shame kamoo . Yeah ! Kamoo budak baru yg senyap . Aku start rapat dengan kamoo waktu kita lepak shame2 dengan Muiz . Ingat tak ? Thanks sebab kamoo selalu ajar aku kalau aku ta paham especially maths . Hahaha ... kw tau kan aku lambat pickup subjek maths . Rase untung amat ada kawan yang rajen dan sudi merajenkan orang lain macam kamoo . Kamoo suke marah kalau aku leka ta belajar . Thanks .... waktu exam akhir tahun . Kita rapat amat ... orang lain semua dah balik , kita je tinggal kat bangunan akademik . Ooops !!! Kami bukan berdua sahaja okeh !!! Whateva ... aku sayang kamoo lah !!!
+ Kecik +
Photobucket
Ini kecik !!! Aku saja yang panggil dia kecik . Die teman koop kuh yang sejati . Dia rajin bekerja taw . Kaw selalu kene buli dengan aku tapi kaw ta pernah kisah pun . Kamoo orang yang mmg x berkire pun . Kamoo baik !!! Jujur ni !!! Baik amat laah kamoo ni sayang . So ... kalau2 aku ade ambil kesempatan or terlebih buli kaw ... maafkan aku ye kecik . Kaw suka beri pandangan dan tunjuk ajar , kaw jujur but in the good way . OUH ! Aku sayang kamu laah kecik !!!
+Naqiah+
Photobucket
Quack !!! Ini gadis bermulut itik yang ku sayangi . Hahaha muncungku sayang . Aku enjoy sangat2 lepak ngan kw laah quack . Mekaseh banyak bagi nasehat kat aku . Hobby kita yang shame ... kacau number orang . Hahaha , aku ta pandai kacau2 orang tapi kau yang ajar eh ??? Hahaha hobby yang amat nakal . Kw suke marah2 ... bukan kat aku laar , tapi sumpah klakar gile tgok kw marah2 . Sori sbb aku suke lepak katil kw yang empuk lagi besh tu ... sampai arituh tertido lagi . Hahaha ... kw laah quack kuh !!!
+Farah+
Image Hosting by Picoodle.com
Farah kuh yang gila amat !!! Sudah gila mengong lagi ... ahha . Farah boodak pandai taw ... jangan men2 ...ahha . Farah gades comel ... suka buat lawak , sampai kadang bukan takat gelak gegar perut , usus , jantung , limpa , hati semua gegar dengar lawak farah . Farah !!!! Kamoo nakal amat .... suke kaco2 org eh . Aku teringat2 jek waktu kau & dodo hantar surat palsu dari "abg f4 " ahha . Naseb baik aku tidak terpedaya ... hoho nakal eh !!! Geget kang ... i like ur style gurl !!! Yeah !!! Kamoo bukan sosial tapi kamoo serasi shame laki2 . Macam waktu kita kene tangkap dengan Miss Zamzana ... ahha kamoo dgn azhan , Muiz dengan Ifna , Ako dengan Am ... ahha tapi paleng ketara skaliy ialah kamoo laah . Ahha shian kamoo yer !!! Sayeng kamoo budak pandai !!! Muaxxx xoxoxo ....
+Abg One+
Image Hosting by Picoodle.com
Ouh !!! This is my bro ... not my real bro laah ! My one sweet bro ... kenal shame dia mase minggu bahasa 2008 { MRSM Muadzam Shah } , but mula2 tahu dia dari shayunk akuh si Najaa . Dia polite amat mase kat muadzam ... kalau dedue x buzy , kita bual je x abis2 . Banyak nye kisah kat dunia ni nak kene bgtaw rasanya tyme . Thanks sebab belanje mase kat situ ... hurm , nasi and kari daging kan ??? Sedap2 !!! Thanks juge masuk gmbar me dalam bulletin minggu bahasa .. ahha ...POPULARnyaaa !!! Xderlaah ... kalau orang baca mesti diorang kate capub kan . Hurm...and dat tyme abg datang maktab . Hoho , ada budak kate abg ,me datang ..."uiks , bila mak me ngandungkan abang ni n???!!!" . Bila tengok2 rupenye abg ...happy gile tyme tu . Pastuh dapatlaah outing sama2 ... besh !!! Pape pown .... me sayang sangat2 abang !!!

3 comments:

Rahzihan said...

mekaceh.......

mel-elephant said...

kirim salam dkt naqiah eh! ;D

amirah said...

oit...
macam femes je abang nanti...