Wednesday, December 15, 2010

Was her birthday :)

Happy Birthday to you 
Happy Birthday to You 
Happy Birthday to Mama 
Happy Birthday to You 

Yeay! Mama semakin tua walaupun muka tak tua-tua 
Apa rahsia ?
Kongsi sikit ... 

So , semalam mamaku tersayang telah meningkat usia menjadi 41 tahun
Sumpa! Macam tak percaya jugak 
Aku masih rasa macam usia mama dalam lingkungan 30 puluhan ... 
Kalau cakap macam akhir 20-an pon boleh caya 

Heee... tapi terimalah hakikat bahawa mama memang dah tua yeap!

Soooo ...harituh pergi Tesco beli hadiah mama
Then balik baru aku tersedar aku salah beli tudung!
OMG! Mulalah tak sedap hati ...
Sampai tidur pun tak lena ...haish padah nieh!

Soooo at last! Surrender ...
Pergi tukar ...ikhtiar habis ...
Takut jugak kalau tak boleh tukar ...
Melayang laah nampaknya duit aku yang berkepul sikit jek tu :D
Alhamdulillah tokei kedai yang comel lote tu sangat baik 
Mwahhxxxx akak !!!


Sebenarnya sengaja nak mencari tudung untuk baju mama yang ni 
Sebab dalam banyak2 baju yang nie belum ada tudungnya :)

 Ni bahagian kepala , lip lap lip lap!

 Ni bahagian bawah tudung ni , suka suka !


Bukan setakat tudung , belilah sekali dengan brooch yang ala-ala satu set dengan baju & tudung 


P/S : Mama dah tua :D


2 comments:

IZBΞTΛ said...

happy birthday mama.! heee :P

Leena said...

eceh ! tadi tak nak wish!